Fyrklövern Hälsa & Massage

Hallå alla härliga vänner här på bloggen och välkomna till mig den här dagen. Ärtsoppa och pannkakor blev det till lunch, som vanlig på torsdagarna. Jag ska berätta att jag har sökt efter massage i Älvängen med omnejd under en period, jag har förslitningsskador i ryggen och därför tänkte jag att jag ville prova på massage. Jag fann ett företag i närheten som heter Fyrklövern Hälsa & Massage, ett företag för dig som letar massage i Älvängen, Kungälv eller Stenungsund. 

Jag tycker att det hjälpte bra med massage och sedan blev jag så där behagligt avslappnad efteråt. Jag kan inte riktigt minnas när jag senast mådde så bra som efter att jag fått massage. Vem som helst kan kalla sig massör eftersom det inte är en skyddad yrkestitel. När man kommer till Fyrklövern Hälsa & Massage så är hon som ger dessa behandlingar i massage i Älvängen med omnejd utbildad inom området och har arbetat under många år med friskvård och hälsa och jag fick veta att det även går att få laserterapi på det här företaget. Just det har jag inte provat men det kanske någon av er har? Om det är så vore det kul om ni ville dela med er om er upplevelse av det. Hur som haver så tänkte jag att jag skulle tipsa er om Fyrklövern Hälsa & Massage så kan ni som eventuellt har sökt efter massage i Älvängen med omnejd ta er dit och få hjälp som förstås anpassas utifrån era personliga behov och önskemål. Det var inget mer jag hade att ta upp med er när det gäller detta och jag tackar er för att ni tog er en liten stund till att komma hit till bloggen för att läsa det här inlägget.