Sangi Inre/Yttre Balans

Kära läsare, varmt välkomna till min lilla blogg den här dagen som ser ut att bli regnig och kall. Jag hoppas få sprida mycket värme inne på bloggen, på bloggen är det alltid vackert väder! Det kommer att bli ett inlägg, dagens första, om ett företag som jag fick som tips utav en vän när hon hörde att jag såg mig om efter healing i Sölvesborg med omnejd. Företaget som jag fick som tips och sedermera gick till heter Sangi Inre/Yttre Balans, och det är som sagt ett företag för dem som vill få healing i Sölvesborg med omnejd. 

Jag har haft en del problem, jag är som många andra och fick problem med stress. Jag försöker alltid hitta lösningar på problemen i stället för att fastna i dem, det var därför jag bestämde mig för att ha ett öppet sinne och ge denna healing i Sölvesborg en chans. Alternativet hade varit sömntabletter och möjligtvis några lugnande tabletter som min läkare ville skriva ut, men det var jag inte intresserad av, det hade inte löst något problem, det hade bra kunnat göra det hela värre på sikt. Däremot så har denna healing fått mig att landa med båda fötterna på jorden. Jag har blivit lugn och avslappnad med hjälp av denna healing i Sölvesborg och denna känsla sitter i i flera dygn efter en behandling. Jag om någon kan skriva under på att det finns goda möjligheter till att må bättre med hjälp av healing. Jag vill förstås att även ni, mina kära läsare som inte mår bra, skulle få möjligheten till att må bättre så det är därför jag väljer att skriva ett inlägg om Sangi Inre/Yttre Balans med en förhoppning om att även ni kommer att gå dit.